Batmanlı İşadamları Çok Dindar!

Son Güncelleme:

Batman Organize Sanayi Bölgesinde faal durumda olan cami, iş adamları ve OSB çalışanlarının isteği üzerine genişletildi.

Batman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan caminin kapasitesi iş adamları ve çalışanların talepleri üzerine 1000 kişiye çıkarılıyor. İş adamı Hikmet Akbaş'ın çabalarıyla 2 yıl önce hizmete açılan Camide ek bina çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

İş adamı Nejat Nasıroğlu tarafından yaptırılan ek binanın sona ermesinden sonra yaşanan yer sıkıntısı sona erecek. 60'ın üzerinde fabrikanın bulunduğu OSB camisinin 300 olan kapasitesi ek bina ile birlikte 1000 kişilik kapasiteye ulaşacak. Hayırsever İş adamı Necat Nasıroğlu tarafından yapılan ek bina çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Temsilci