Bayram Şekerleri Tezgahları Süslüyor
Çorlu'da Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte rengarenk şekerler de tezgahlardaki yerini aldı.
Çorlu'da Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte rengarenk şekerler de tezgahlardaki yerini aldı. Pazar tezgahları ile market ve alışveriş merkezleri şekerlerle donatıldı. Satışa sunulan şeker ve çikolatalar vatandaşların ilgisini çekiyor.
Ramazan Bayramına az bir süre kala bayramın vazgeçilmez ikramı şeker, çikolata ve lokumlar da tezgahlardaki yerini aldı. Fiyatların geçen bayramla aynı olduğunu belirten vatandaşlar, bayram şekerlerine ilgi gösteriyor. Semt pazarlarında kurulan tezgahlar da bayram şekeri ve çikolataları ile bezenirken, vatandaşlar şekerlere ilgi gösteriyor.
Kilogramı 5 TL'den başlayan fiyatlarla bayram şekeri satışa sunduklarını belirten esnaflardan Bülent Kurt: "Fiyatlar 5 TL'den başlıyor, 6 TL, 7 TL ve daha da yukarı olacak şekilde devam ediyor. Bayram şekeri ve bayram çikolatasını paketli ve dökme şekilde kiloyla satışa sunuyoruz. Bayrama sayılı günler kala vatandaşların gösterdiği ilgi bizleri memnun ediyor" dedi.
Şeker satışlarında birkaç gün içerisinde yoğunluğun yaşanacağını düşündüklerini belirten bazı vatandaşlar şimdiden şekerini satın alırken, bazıları ise fiyatları sormakla yetiniyor. Fiyatların bayram üzeri düşeceğini umut ettiklerini dile getiren vatandaşlar ise: "Fiyatlar geçen yılla aynı ancak satışa sunulan şeker miktarı arttıkça fiyatı daha da düşer ümidiyle şimdilik almıyoruz. Çok miktarda şeker aldığımız için fiyatların düşmesini bekleyeceğiz" dediler.
(SŞ - )
16.08.2012 11: 46: 04
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ