Berkin Elvan'a Sembolik Karne
Abbasağa Liseli Forumu, Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve hastanede tedavi altında bulunan Berkin Elvan'a sembolik olarak karne verdi.
Abbasağa Liseli Forumu, Gezi Parkı odaklı eylemler sırasında yaralanan ve hastanede tedavi altında bulunan Berkin Elvan'a sembolik olarak karne verdi.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan Abbasağa Liseli Forumu üyeleri, "Berkin Elvan onurumuzdur", "Diren Berkin liseliler seninle" şeklinde slogan attı.
Katılımcılar, üzerinde "Berkin'e karnesini veriyoruz. Direniş: 5, Umut: 5, Mücadele: 5, Dayanışma: 5" yazısının bulunduğu "sembolik karne"yi açtı.
Grup adına açıklama yapan Abbasağa Liseli Forumu üyesi Nurseli Gözüaçık, 200'ü aşkın gündür hastanede yatan Berkin'e karnesini vermek için geldiklerini belirtti.
Berkin hastanede olmasaydı yaşıtları gibi bugün karne alacağını ifade eden Gözüaçık, "Biz de ona karnesini getirdik. Berkin yaşıtları gibi okula gidebilseydi bu yıl liseye başlamış olacaktı" dedi. - İstanbul