Besni'de 'Daha Güvenli Geleceğe' Projesi Uygulanmaya Başladı
Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) biriminin hazırlamış olduğu 'Daha Güvenli Geleceğe' projesi Besni Belediyesi ile koordineli şekilde uygulanmaya başladı.
Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis birimi...
Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis (TDP) biriminin hazırlamış olduğu 'Daha Güvenli Geleceğe' projesi Besni Belediyesi ile koordineli şekilde uygulanmaya başladı.
Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis birimi tarafından başlatılan proje, daha güvenli ortamlar oluşturulması amacı ile hazırlandı. Projenin çıkış noktası ise yapılan araştırmalar neticesi suçun önlenmesinde sokak aydınlatmalarının yüzde 40, güvenlik kamera sistemlerinin yüzde 40, polisiye tedbirlerin ise yüzde 20 etkili olduğu olgusudur. Bu bağlamda güvenlik kamera sistemi kurulu olan, ancak dış kısımlarında kamera olmayan işyerleri ve kurumlarla yapılacak görüşmeler neticesi işyerleri ve kurumların dış kısımlarına kamera taktırılması planlanıyor. Park ve sokak aydınlatmalarında ise Besni Belediyesi ile birlikte çalışmalar yürütülecek.
Ayrıca Atatürk Caddesi orta refüjdeki ağaçların, araç sürücülerinin ve yayaların görüşünü engellememesi için düzenlemeler yapıldı. - ADIYAMAN