Beü'deki Futbol Turnuvası Sona Erdi

Son Güncelleme:

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Hizan Meslek Yüksek Okulu'nca (MYO) düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Hizan Meslek Yüksek Okulu'nca (MYO) düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.


Final karşılaşmasında, bankacılık ve sigortacılık bölümü 1. sınıf öğrencileri, laborant ve veteriner sağlık bölümü 1. sınıf öğrencilerini yenerek, turnuva şampiyonu oldu.


Turnuvanın düzenlenmesine katkı sunan BEÜ Öğretim Görevlisi Hacı Gürkan, öğrencilerin sınav öncesi stres atarak, eğlenceli vakit geçirdiğini söyledi.


Gürkan, "Üniversitemize yeni gelen öğrencilerin, birbirleriyle kaynaşmalarını amaçladık. Bu etkinliğimiz amacına ulaştı. Ayrıca bu tür etkinliklerle öğrencilerimize sosyal imkanlar sağlıyoruz" dedi.


Konuşmanın ardından Gürkan, bankacılık ve sigortacılık bölümü 1. sınıf öğrencilerine birincilik ödülünü verdi.


Muhabir: Şener Toktaş


Yayıncı: Berin Arslan Çetin - BİTLİS

Kaynak: AA