Bingöl'deki Askeri Konvoya Yapılan Saldırı

Son Güncelleme:

Bingöl'deki askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 2 asker taburcu edildi.

Bingöl'deki askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan 2 asker taburcu edildi.


Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ömer Yıldız, AA muhabirine, 17 Eylül'de Bingöl'deki askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve hastanelerinde tedavi gören 2 askerin de taburcu edildiğini söyledi.


Başhekim Yıldız, hastanede tedavileri süren 8 askerden, 6'sının daha önce taburcu edildiğini bugün ise tedavi gören 2 askerin de taburcu olduğunu ifade etti.


Yıldız, şunları kaydetti:


"Olayda yaralanan 8 askerimiz hastanemizde tedavi altına alınmıştı. Geçen hafta iyileşen 6 askerimizi taburcu etmiştik. Diğer 2 askerin de birkaç gün daha tedavi görmeleri yönünde karar almıştık. Yapılan tedavide olumlu sonuçlara ulaşıldı ve hastanemizde tedavisi süren 2 askerimizi bugün taburcu ettik."


Muhabir: Sabri Yıldırım/ Berin Arslan Çetin


Yayıncı: A. Fatih Tekcan - MUŞ

Kaynak: AA