Bir Grup Taraftar Vali İle Görüşecek
Son Güncelleme:
Siirt Sporlu bir grup taraftarın Vali Ahmet Aydın ile görüşeceği ve Siirt spora sahip çıkılması için çalışma başlatılmasını isteyecekleri öğrenildi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt sporu sevenler grubu taraftarı Vali Ahmet Aydın ile görüşecekleri öğrenildi. Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren taraftarlar, Siirt sporun son durumunun vahim olduğunu ve düşmemesi için çaba harcanası gerektiğini açıkladılar.
Bu konuda Vali Ahmet Aydın'dan randevu talebinde bulunan yaklaşık 10 kişilik taraftar gurubu "Vali Ahmet Aydın sesimizi duyacağına inanıyoruz ve takıma sahip çıkacaktır. Bizler bu konuda tüm siyasi partileri göreve çağırıyoruz. Bu takım Siirt'in takımıdır ve ayakta durması gerekir. Bizlerin herhangi bir derneğe mensup değiliz ve olmayacağız. Bizler sadece Siirt Sporun sevdalısıyız" dediler.
Muhabir: M. Yücel DURAK
Kaynak: Temsilci