Biri 16, diğeri de 22 yaşındaydı! Koronavirüse yenik düşen iki genç yürek yaktı

Son Güncelleme:

Kırıkkale ve Kastamonu'dan acı haberler arka arkaya geldi. Korona tedavisi gören 16 yaşındaki Murat ile 22 yaşındaki Nurcan, tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. Talihsiz iki genç, memleketlerinde defnedildi.

Kırıkkale'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gören 16 yaşındaki Murat ile 22 yaşındaki Nurcan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan Nurcan Keskin (22) ile meslek lisesi 11. sınıf öğrencisi Murat Aktaş (16), Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedaviye alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Solunun cihazına alınan Aktaş ve Keskin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 16 yaşındaki Aktaş'ın cenazesi, dün Nokta Camisi'nde kılınan namazın ardından Yahşihan ilçesinde toprağa verildi. 22 yaşındaki Keskin'de Sulakyurt ilçesindeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.