Bohemian Rhapsody Filmi

Son Güncelleme:

Bohemian Rhapsody filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Bohemian Rhapsody filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve devrimci sesiyle grubun meteorik yükselişine, Mercury'nin yaşam tarzının kontrolden çıkması ile çıkan iç çatışmaya ve yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen, rock müzik tarihinin en büyük performanslarından birinde gruba liderlik ettiği Live Aid konserinin arifesinde muzaffer birleşme sürecine yayılıyor. Bu süreçte de, her zaman bir aile gibi olan ve günümüzde dışlanmışlara, hayalperestlere ve müzikseverlere ilham vermeye devam eden bir grubun mirasını süslüyor.

Yönetmen: Bryan Singer

Senaryo: Anthony McCarten, Peter Morgan

Oyuncular: Rami Malek, Joseph Mazzello, Lucy Boynton, Mike Myers, Ben Hardy, Aidan Gillen, Gwilym Lee, Tom Hollander, Michelle Duncan, Aaron McCusker, Max Bennett, Jess Radomska, Ace Bhatti, Ian Jareth Williamson, Charlotte Sharland, Jessie Vinning, Michael Cobb, Dickie Beau, Matthew Fredricks, Alicia Mencía Castaño, Lora Moss, Matthew Houston, Johanna Thea, Israel Ruiz, Dermot Murphy, Meneka Das, Joanna Zwierzynska, Dave Simon, Philip Andrew, Adam Rauf

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Bohemian Rhapsody

Yapımcı Firma: GK Films

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD, İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 02.11.2018


Kaynak: InterSinema.com