Bozüyük Gençlik Parkı Çalışmaları Sürüyor

Son Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi'nde yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımı devam eden Gençlik Parkı'nın yapım çalışmalarını denetledi.

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi'nde yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapımı devam eden Gençlik Parkı'nın yapım çalışmalarını denetledi.


Bakıcı, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, İsmet İnönü Caddesi, Cezmi Or Caddesi ve Tevfik Fikret Caddesi arasında kalan alan üzerinde yapılmakta olan Gençlik Parkı'nın, Bozüyük Belediyesi tarafından kapladığı alan bakımından şimdiye kadar yapılan en büyük yeşil alan çalışması olduğunu söyledi. Başkan Vekili Fatih Bakıcı "İçerisinde süs havuzu, cafeterya, oturma alanları, gezinti yolları, kamelyalar, engelli ve engelsiz spor alanları, engelli ve engelsiz çocuk oyun alanları ile yeşil alanların yer alacağı Gençlik Parkı; vatandaşlarımızın huzur bulacağı, rahatça oturup dinlenebileceği, temiz havayı içine çekebileceği, eş, dost ve akrabalarıyla gezinti yapabileceği ve rahatlıkla spor aktivitelerini gerçekleştirebileceği bir mekan olarak projelendirildi" dedi.


Şu anda 760 metrekarelik bir alan üzerinde ve 4 kademeli olarak planlanan süs havuzunun betonu atılarak doğal taş ile kaplandığını, yürüyüş yolları ile kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Vekili Bakıcı "Parkın alt yapısına ait sulama hatları ile elektrik hatlarının yapımı, kafeterya inşaatı ve 3 adet spor sahasının da yapım çalışmaları sürüyor. Park alanındaki çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz güzel, nezih ve yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA