Bozüyük'te Trafik Düzenlemesi

Son Güncelleme:

Bozüyük’te bazı cadde ve sokaklarda yapılan trafik düzenlemesi ile tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülemez ile park yasağı levhaları takıldığı bildirildi.

Bozüyük'te bazı cadde ve sokaklarda yapılan trafik düzenlemesi ile tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülemez ile park yasağı levhaları takıldığı bildirildi.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Belediye ekiplerince ilçe genelinde bulunan cadde ve sokaklarda yapılan kontrollerde trafik akışı ve güvenliğinin sağlanması açısından trafik ışık, işaret ve levhalarında görülen eksikler tespit edilerek işaretlendi. İşaretleme çalışmalarının ardından uyarı levhalarının montajına başlayan ekipler, Nurettin Sayar Caddesi, Doktor İsmail Bey Caddesi, Kıvrıkoğlu Caddesi, Mektep Caddesi ve Abdullah Sokak'ta tek yön, taşıt giremez, sağa ve sola dönülmez ile park yasağı uyarı levhalarının montajı yapıldı.


Yetkililer tarafından sürücü güvenliğini sağlamak ve kaza risklerini ortadan kaldırmak için uyarı levhalarına dikkat edilmesi istendi. - Bilecik

Kaynak: AA