Burhaniye'de Bahar Havası Yaşandı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, termometreler 21 dereceyi gösterdi.
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir haftadan beri yaşanan kış, yerini bahar havasına terk etti. Termometreler 21 dereceyi gösterirken, vatandaşlar da kendilerini parklara attı.
VATANDAŞ PARKLARA KOŞTU
Yurdun pek çok yerinde kardan yollar kapanırken Burhaniye yöresinde bahar havası yaşanmaya başlandı. Dün, Cumhuriyet meydanındaki termometre 21 dereceyi gösterirken, meydandaki banklar da vatandaşlarla oldu. Yaşanan bahar havası vatandaşları sevindirdi.
"KENDİMİZİ DIŞARIYA ATTIK"
Güzel havanın kendilerini sevindirdiğini anlatan kırtasiyeci Şükrü Özgüçlü, "Çok şükür bu gün, kış ortasında bahar havası yaşıyoruz. 2 gün önce 2 dereceye kadar inen hava sıcaklığı bu gün 21 derece. Biz de kendimizi dışarıya attık" dedi.
Bahar havasının yaşadıklarını anlatan Ziraat Odası Başkanı Ali Duman da, "Bahar havasını görünce kendimi dışarıya attım. Çok güzel bir hava. Biz de bu havanın tadını çıkarıyoruz" dedi.