Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi Üretime Hazır

Son Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt şantiyesinin üretime hazır olduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt şantiyesinin üretime hazır olduğu bildirildi.


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın, şantiyede incelemelerde bulunduğu kaydedildi.


Aldırmaz, şantiye ile ilgili bilgi verdiği açıklamasında, saatte 200 ton üretim kapasiteli tesiste günde 3 bin 600 ton üretim yapılacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:


"Adana önemli bir tesis kazandı. Bu tesis sadece Büyükşehir Belediyesi'nin değil, Adana'daki tüm ilçe belediyelerinin asfalt ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Adana'ya yakışan bu tesiste yapacağımız üretimle asfaltlanmadık yer bırakmayacağız. Eski asfalt şantiyemizin bulunduğu yeri ise Arena Stadyumu için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devrettik. Bu tesisle Adana'nın asfalt sorunu kalmadı. Adana'ya hayırlı olsun."


Muhabir: İbrahim Erikan


Yayıncı: Anıl Bağrık - ADANA

Kaynak: AA