Camiler ve Din Görevlileri Haftası
Son Güncelleme:
Van'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "Cami ve Kadın Buluşması" etkinliği düzenlendi.
Van'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "Cami ve Kadın Buluşması" etkinliği düzenlendi.
Kentteki Hüsrev Paşa Camisi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Etkinlikler kapsamında 600 öğrenciye kitap dağıttıklarını ifade eden Arvas, kadın ve çocuklara yönelik de camilerde etkinlik organize ettiklerini kaydetti.
Arvas, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle her sene farklı bir tema belirlendiğini belirterek, bu seneki etkinliklerde de "Cami ve Kitap" konusunu işlediklerini aktardı.
Konuşmaların ardından kadın ve çocuklar camiyi gezerek, hat sanatı hakkında bilgi aldı.
Kaynak: AA