"Çanakkale İçin Biz de Varız Platformu" Kuruluyor
ÇOMÜ akademisyenlerinden Hikmet Yurteri liderliğinde, "Çanakkale için biz de varız platformu" kuruluyor.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) akademisyenlerinden Girişimciler Topluluğu akademik danışmanı öğretim elemanı Hikmet Yurteri liderliğinde, "Çanakkale için biz de varız platformu" kuruluyor.
Yurteri, yaptığı açıklamada, Assos'u, Troia'yı, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nı ve boğazı bünyesinde barındıran, binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Çanakkale'nin güzelleşmesine, gelişmesine katkı sunmak amacıyla, şehrin önde gelenlerinin, öğrencilerin, esnafın birlikte proje üreteceği ve bunların çözümü noktasında çalışmalar yapacağı yapıyı kurduklarını bildirdi.
Platform aracılığıyla yerel seçim ve genel seçimlerde oy kullanmayan kitlenin, kentte oy kullanmasını ve varlığının hissedilmesini sağlamaya yönelik çalışmalar içinde olacaklarını belirten Yurteri, "Hedefimiz daha güzel bir Çanakkale" dedi.
Muhabir: Mehmet Bayer
Yayıncı: Haluk Yüksel - ÇANAKKALE