Çaykur Rizespor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları Tesislere gelen bir grup öğrenci Teknik direktör Hikmet Karaman'a şiir okuyan öğrenci Futbolculara çizdikleri resimleri hediye eden öğrenciler Minik öğrencilerin futbolcularla fotoğraf çektirmesi 56 yaşına giren teknik direktör Hikmet Karaman'a doğum günü kutlaması Futbolcuları antremanı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları

Tesislere gelen bir grup öğrenci

Teknik direktör Hikmet Karaman'a şiir okuyan öğrenci

Futbolculara çizdikleri resimleri hediye eden öğrenciler

Minik öğrencilerin futbolcularla fotoğraf çektirmesi

56 yaşına giren teknik direktör Hikmet Karaman'a doğum günü kutlaması

Futbolcuları antremanı Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Çay İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Öztürk öncülüğünde, 56 yaşına giren teknik direktör Hikmet Karaman'a Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesi doğum günü etkinliği düzenledi.

Öğrenciler, Karaman'a yazdığı şiir ve hikayeleri okuyarak, yaptıkları resimleri hediye etti. Karaman'ın doğum günü kutlamasında duygulandığı gözlendi.

Karaman, futbol hayatı boyunca en büyük mutluluğu yaşadığını ve en değerli hediyeleri aldığını belirterek, öğrencileri ve öğretmen Öztürk'ü Beşiktaş maçına davet etti.

Beşiktaş maçının zor olacağını ifade eden Karaman, "İçinde bulunduğumuz durum ortada. Alttaki takımlar yukarı çıkıp bizi geçmek istiyor. Biz ise onların bize yaklaşmasına izin vermek istemiyoruz. Hak edenin kazandığı bir maç olmasını diliyorum. Kazananı herkesin alkışladığı güzel bir maç olsun" dedi.

Öte yandan, Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı. Yeşil-mavili futbolcular ayak tenisinin ardından taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. İdman, ilk 15 dakikanın ardından basın mensuplarına kapatıldı.

Yeşil-mavili ekip, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

Kaynak: AA