Milli Futbolcu Cengiz Ünder: Daha Fazla Destek Vermelerini Beklerdik

Son Güncelleme:

Rusya mağlubiyetini değerlendiren yıldız oyuncu Cengiz Ünder, "Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, kazanabilirdik. 2-1'den sonra statta sessizlik oldu. Daha fazla destek vermelerini beklerdik. Bu, bizi etkiledi." dedi.

Türkiye A Milli Takımın genç yıldızlarından Cengiz Ünder, Rusya'ya 2-1 mağlup olunan maçın ardından taraftarları eleştirdi.

''ONLARIN DESTEĞİ OLSAYDI DAHA ÇOK SALDIRABİLİRDİK''

Çok çalıştık, rakibi her gün analiz ettik ama istediğimiz oyunu bir türlü gerçekleştiremedik. İlk yarı özellikle çok çekildik. Pozisyon hatalar da yaptık. İkinci yarı iyi oynadık. Bir türlü pozisyonları sonuçlandıramadık. Önümüzde önemli bir maç var. O maçı kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Rusya çok agresif bir takım. Dünya Kupasında iyi performans sergilediler. Büyük takımları yendiler. Bize göre daha agresif oynadılar.

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum, kazanabilirdik. 2-1'den sonra statta sessizlik oldu. Daha fazla destek vermelerini beklerdik. Bu, bizi etkiledi. Neden böyle oldu anlamadım. Onların desteği olsaydı daha çok saldırabilirdik.

Kaynak: Skorer