Çorlu'da Tüp Bebek Semineri
Çorlu Belediyesi, Universal Hastaneler Grubu ve özel bir televizyon kanalının işbirliğiyle kısırlık ve tüp bebek semineri düzenlendi.
Çorlu Belediyesi, Universal Hastaneler Grubu ve özel bir televizyon kanalının işbirliğiyle kısırlık ve tüp bebek semineri düzenlendi.
Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde gerçekleştirilen seminere, çok sayıda çift katıldı.
Op. Dr. Aytuğ Kolankaya, tiyatro salonunu dolduran katılımcılara slayt gösterisi eşliğinde kısırlık tedavisi ve tüp bebek uygulamalarındaki en son teknikleri anlattı.
Son yıllarda bilim ve teknolojinin gelişmesine paralel olarak çocuk arzusu gerçekleşmeyen çiftlerin tanı ve tedavisinde büyük ilerlemeler yaşandığını belirten Kolankaya, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin izlemesi gereken yöntemler hakkında bilgiler verdi.
Seminerin sonunda kura ile belirlenen 4 katılımcıya tüp bebek tedavisinde yüzde 50 indirim imkanı tanındı. Kolankaya'nın tedavisi sonucunda çocuk sahibi olan Çorlulu 4 çift de çocukları ile birlikte seminerde hazır bulundu.
- TEKİRDAĞ