Denizli Belediyesi'nin "Sevgi Eli", Yaşanan Yangında Evsiz ve Eşyasız Kalan Aileye Uzandı

Son Güncelleme:

Denizli Belediyesinin yardım kuruluşu olan Sevgi Eli, yaşanan yangında kış ortasında evsiz ve eşyasız kalan iki çocuklu aileye uzandı.

Denizli Belediyesinin yardım kuruluşu olan Sevgi Eli, yaşanan yangında kış ortasında evsiz ve eşyasız kalan iki çocuklu aileye uzandı. Aile bir eve yerleştirilirken, ihtiyaçları da karşılandı.


Belediye yardım kuruluşu Sevgi Eli, kiracı oldukları evde geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın sonucu evsiz ve eşyasız kalan Yatkın ailesinin sorununa el attı. Çocukları 8 yaşındaki Yasin ve 4 yaşındaki Halil ile zor günler yaşayan Soner ve Dudu Yatkın çiftini, eşyalarını döşediği eve yerleştiren kuruluş, ihtiyaçlarını da belirleyerek karşıladı.


Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, aileyi yeni yerleştiği evlerinde ziyaret etti.


Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Otaklı, Denizli Belediyesi'nin yaşadıkları felaket sonrası ilk günden itibaren aileyi yalnız bırakmadığını söyledi. Ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Otaklı, "Umarım aile yaşadıklarını en kısa sürede geride bırakır. Bizim kapımız her zaman için aileye açık. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde zor durumda olan bir aile yeni bir başlangıç yaptı" dedi.


Sevgi Eli'nin ayrıca, aynı yangında evinin bir bölümü yanan Recep Aksakal'a da çeşitli ev eşyaları yardımında bulunduğu bildirildi.


- DENİZLİ

Kaynak: AA