Diyadin'de 4 Büyüklüğünde Deprem (2)
Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde dün saat 22.27'de meydana gelen 3.8 ve bugün saat 02.08'de meydana gelen 4 büyüklüğünde depremlerin ardından çok hafif ve hafif şiddette 31 artçı sarsıntı daha meydana geldi.
Diyadin'de 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM (2)
31 ARTÇI DEPREM
Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde dün saat 22.27'de meydana gelen 3.8 ve bugün saat 02.08'de meydana gelen 4 büyüklüğünde depremlerin ardından çok hafif ve hafif şiddette 31 artçı sarsıntı daha meydana geldi. Bölgede devam eden sarsıntıların korkuttuğu vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre merkez üssü Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı olan Yörükatlı köyünde dün saat 22.27'de 3.8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bu depremin ardından bugün saat 02.08'de yine Diyadin'e bağlı Yeniçadır Köyü'nde yerin 3.5 kilometre derinliğinde Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremlerde hasar olmadı.
Bu depremlerin ardından bugün öğlen saatlerine kadar, çok hafif ve hafif şiddette 31 artçı sarsıntı daha kaydedildi. Artçı depremlerin ardından eve girmeye korkan vatandaşların bir kısmı geceyi sokakta bir kısmı da otomobillerde geçirdi. - Ağrı