Diyarbakırspor'un Olağanüstü Genel Kurulu Yine Ertelendi
Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakırspor'un olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle haftaya ertelendi.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Diyarbakırspor'un olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle haftaya ertelendi.
Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Konferans Salonu'nda düzenlenen olağanüstü genel kurula, kulüp yöneticileri ile bazı delegeler katıldı.
Kongrenin yapılması için gerekli çoğunluğun sağlanamadığı genel kurulda, delegelere hitaben konuşan Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Kenan Aksu, yapılan sayıma göre 30 delegenin bugünkü genel kurula katıldığını ifade ederek,
'Diyarbakırspor'un durumu ortada. Kulübe birileri sahip çıkar düşüncesiyle yönetim kurlundaki arkadaşlarla birlikte, dernekler masasının vermiş olduğu yetki ve tüzük gereği kulübün idamesi için bir süre daha devam edeceğiz. 197 delegemizden 30 delegemiz şu an burada. Tüzük gereği kongremiz bir hafta sonra aynı gün ve aynı saatte toplanacaktır" dedi.
Muhabir: Şaban Yılmaz
Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - DİYARBAKIR