Domuz Avında Kazayla Oğlunu Öldürdü

Son Güncelleme:

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde domuz avına çıkan Muharrem Görgülü av tüfeğiyle ateş ederek oğlu 17 yaşındaki Recep Görgülü'nün ölümüne neden oldu.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesine bağlı Sarıcailyas Mahallesi Taşlıseki mevkiinde oğlu Recep Görgülü ve bir grup arkadaşıyla domuz avına çıkan Muharrem Görgülü, iddialara göre ormanlık alanda çalılıklara doğru ateş etti. Bu sırada çalılıkların arkasında olan Recep Görgülü'ye babasının av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet etti. Recep Görgülü olay yerinde öldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muharrem Görgülü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ölen Recep Görgülü'nün cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Hayatını kaybeden Recep Görgülü.

Kaynak: DHA