DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir

Son Güncelleme:

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi savunan 6'lı ittifakın üyelerinden Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin bir siyasi parti olmaktan çıktığını ve kamu kaynaklarının dağıtım merkezine dönüştüğünü söyledi. Twitter'dan yaptığı flaş çıkışlarda ise Uysal bu iddiasını sürdürerek "Bir kesimin endişelerinin "muhafazakar" kimlikleri dolayısıyla değil, maddi imkanları dolayısıyla olduğunu düşünüyorum." dedi.

Demokrat Partisi Genel Başkanı Gültekin Uysal; katıldığı bir TV programında AK Parti dönemini Moğol istilası sonrası en büyük istila dönemi olarak tarif etti.

Gazeteci Nevşin Mengü'ye konuk olan Uysal; oldukça sert ifadeler kullandı.

Toplumun en önemli talebinin yanlış yapanların yanına kar kalmaması olduğunu dile getiren Uysal; Türkiye'nin kaynaklarının AK Parti tarafından yağmalandığını söyledi. Uysal ayrıca AK Parti'yi "Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketi" olarak niteledi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bugün bir parti olma hüviyetinden çıktğını söyleyen Uysal; "Bütün birliktelik kamu kaynaklarının dağıtımı üzerinedir" diye konuştu.

GECE YARISI SERİ TWEETLER

Öte yandan dün gece saatlerinde tweetler atan Gültekin Uysal, "Muhalefete muhalefet etsin diyerek ortaya sürülmüş, iktidar aparatı olmuş pek çok isim var!" ifadelerini paylaştı.

Ayrıca, "Rahmetli Cumhurbaşkanımız Demirel 'Çarık ayağı sıkıyor mu?' diye sorardı. Çarık, artık vatandaşın ayağını yara etti; bırakın sıkmayı!" ifadelerini de kullanan Gültekin Uysal, " 'Altılı Masa' Majesteleri ve 5 oligarktan büyüktür!" diye yazdı.

İşte Gültekin Uysal'ın o paylaşımları:

Gültekin Uysal ayrıca şunları da paylaştı: