Dünya Judo Şampiyonası'nın 3'ncü Gününde Türk Sporcular Elendi

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

- Dünya Judo Şampiyonası'nın 3'ncü gününde Türk sporcular elendiBUDAPEŞTE - Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam eden 65.

- Dünya Judo Şampiyonası'nın 3'ncü gününde Türk sporcular elendi


BUDAPEŞTE - Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam eden 65. Büyükler Dünya Judo Şampiyonası'nın 3'ncü gününde tatamiye çıkan Türk sporcular 73 kiloda Murat Bektaş ve 57 kiloda Nazlıcan Özerler rakiplerine yenilerek şampiyonadan elendi.

Dünya Judo Şampiyonası'nda heyecan 3. gün karşılaşmaları ile devam ediyor. LaszloPapp Spor Arena'da tataimiye çıkan erkekler 73 kiloda Murat Bektaş birinci turdaki rakibi Hollandalı sporcu tatamiye çıkmayınca bir üst tura yükseldi. İkinci turda Avusturyalı rakibi LukasReiter ile karşılaşan Bektaş, Reiter'eippon ile yenilerek şampiyonadan elendi.

Kadınlar 57 kiloda tatamiye çıkan Türk judocu Nazlıcan Özerler birinci turda karşılaştığı Koreli LiYunseo'yayenildi ve şampiyonadan elenen diğer Türk judocusu oldu.

Şampiyonanın yarın yapılacak bölümünde Türk sporcu 81 kiloda İlker Güldüren tatamiye çıkacak tek Türk judocu olacak.

Kaynak: İHA