Edirne'de Polisin Şehit Olduğu Kavga
Olaya karıştıkları belirlenen 13 kişi, gözaltına alındı.
Edirne'de, polis memuru Hüseyin İmrağ'ın şehit olduğu kavgaya karıştıkları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen yabancı uyruklu kişilerin de aralarında bulunduğu zanlıları yakalamak için Edirne ve çevre illerde eş zamanlı operasyon düzenledi.
Olay yerinden otomobillerle kaçan zanlılardan 7'si Edirne'de, 6'sı da Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından Edirne Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Bu arada, bir buçuk yıllık evli ve eşi Hüsne İmrağ'ın 4 aylık hamile olduğu öğrenilen şehit polis İmrağ için yarın Edirne Valiliğinde tören düzenleneceği belirtildi.
Edirne'de, Selamsız Sokak'ta iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etmek isterken göğsünden iki kurşunla yaralanan polis memuru İmrağ, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. - Edirne