Ef ve Turkcell Sarı Kutu'dan Yüzde 15 İndirim

Son Güncelleme:

Turkcell ve EF işbirliği kapsamında, 6-31 Ocak 2014 tarihleri arasında EF Uluslararası Dil merkezlerinde Sarı Kutu program üyesi Turkcell'liler yüzde 15 indirimden faydalanıyor.

Turkcell ve EF işbirliği kapsamında, 6-31 Ocak 2014 tarihleri arasında EF Uluslararası Dil merkezlerinde Sarı Kutu program üyesi Turkcell'liler yüzde 15 indirimden faydalanıyor. Turkcell'lin kesintisiz 1 yılın üzerinde abone olan bireysel müşterileri için sunduğu Sarı Kutu programı çerçevesinde Turkcell'liler, EF'in seçtiği 7 farklı dilde (İngilizce, Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca) genel ve yoğun dil kursu veren merkezlerde bu indirimden yararlanabiliyor.


Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin AVANTAJ yazıp 2222'ye SMS atması ve gelecek şifreyi kayıt sırasında hat numarasıyla birlikte iletmesi yeterli oluyor. Detaylı bilgi için

www.ef.com.tr/turkcell ve turkcell.com.tr.

Kampanya kapsamında hangi EF Dil Merkezleri'ne gidebilirim?


Her seviyeye uygun yoğun ve genel dil kursu programları dünyanın en heyecan verici şehirlerinde 7 farklı dilde sunuluyor. Kampanya kapsamında olan EF yurtdışı dil okulları: Atlanta, Auckland, Barcelona, Cape Town, Dublin, Eastbourne, Honolulu, Kosta Rica, Madrid, Malaga, Malta, Münih, Nice, Paris, Pekin, Roma, Seattle, Sydney, Tokyo, Toronto, Vancouver ve Washington.


Ayrıntılı bilgi için EF'in deneyimli eğitim danışmanlarına ulaşabilirsiniz: 0850 202 10 00.

Turkcell'lilere özel yüzde 15 indirimden hemen faydalanmak için: http://www.ef.com.tr/turkcell/.

Kaynak: KurumsalHaber.com