Elazığspor'da "İsim Hakkı" Görüşmeleri

Son Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor ile Elazığlı iş adamı Hanifi Mutlu arasında "İsim hakkı" görüşmeleri yapıldığı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor ile Elazığlı iş adamı Hanifi Mutlu arasında "İsim hakkı" görüşmeleri yapıldığı bildirildi.


Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Yüksel Seramik'in sahibi Elazığlı iş adamı Hanifi Mutlu ile kulüp başkanı Selçuk Öztürk arasında bir süredir devam eden "İsim hakkı" görüşmelerinde önemli mesafe alındığı belirtildi.


Açıklamada, "Karakoçan ilçemizde bir üniversite yapmakta olan Hanifi Mutlu ile önümüzdeki günlerde 1 yıllık sözleşme yapılacaktır. Sayın Hanifi Mutlu'nun Elazığspor'umuza destek olmak için yaptığı bu girişim, kamuoyu ve yönetimimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Kendisine Elazığspor Kulübü olarak teşekkür eder, iş hayatında başarılar dileriz."


Muhabir: Ömer Fansa/ Önder Felek


Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA