Erdoğan İmralı Heyetine Randevu Verebileceğini Açıkladı

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmralı heyetine randevu verip vermeyeceği sorusuna "Benden de istendiği takdirde veririm" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca, emekli ikramiyelerinde yapılan artışla ilgili olarak, "3 bin liradan 4 bin liraya çıkardık" açıklamasında bulundu. Bu ifadeler, Erdoğan'ın gündemdeki konulara bakış açısını ve emeklilere yönelik sosyal politikalarını ortaya koyuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İmralı heyetine randevu verip vermeyeceğini ilişkin soruya, "Benden de istendiği takdirde veririm" dedi.


İmralı heyeti ile görüşecek misiniz ve randevu verecek misiniz sorusuna Erdoğan, "Benden de istendiği takdirde veririm" dedi.


Emekli ikramiyelerinde artış yapılıp yapılmayacağına yönelik soruya Erdoğan, "3 bin liradan 4 bin liraya çıkardık" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA