Erkekler Voleybol 3. Ligi
Türkiye Voleybol Federasyonu 3.Lig'de mücadele eden Kula Belediyespor erkek takımı, hafta sonunda oynadığı müsabakada rakibini deplasmanda 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı.
Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden Kula Belediyespor erkek takımı, hafta sonunda oynadığı müsabakada rakibini deplasmanda 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı.
Kula Belediyespor, bu hafta deplasmanda Gediz Muhipler Fatihspor ile karşılaştı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kula, salondan 3-0 galip ayrılmayı başardı. Belediyespor setleri 26 - 24, 30 - 28 ve 25 - 17 kazanmayı başardı.
.
Kula Belediyespor antrenörü Mehmet Eroğul, galip gelerek 4'te 4 yaptıklarını belirterek, "Hedefimiz 2. Lig. Kulüp, teknik heyet, oyuncular ve taraftarımızla buna inandık. Bu bütünlüğü korursak başaramayacağımız zorluk yok. Şimdi önümüzdeki haftaki Antalya Telekom maçını düşünüyoruz" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Yavaş ise, deplasmanda alınan bu galibiyetle 3. Lig'de şampiyonluk yolunda önemli bir adımın daha atıldığını, 2. Lig kapısının giderek aralandığını söyledi. - MANİSA