Eş Başkan Adayları, İşçilerden Destek İstedi
Barış ve Demokrasi Partisi Batman Belediye Eş Başkan Adayları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdılar.
BDP seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Yerel seçimlere sayılı günler kalırken, BDP Eş Başkan Adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir seçim çalışmalarını hızlandırdı.
Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Acetler Bulvarı ve Havaalanı Caddesinde bulunan esnafları ve inşaatlarda çalışan işçileri ziyaret eden Akel ve Özdemir, partilerinin tanıtım broşürünü dağıtarak seçimlerde destek istedi. Eş Başkan Adayı Akel "Gelin hep birlikte güç olalım özgürlük, barış ve demokrasiyi getirelim. Hep birlikte kazanacağız" dedi.
Yerel yönetime eş başkanlık sistemi ile geleceklerini dile getiren Özdemir de "Halkımızın bize vereceği destekle bu kenti öz yönetimimizle yöneteceğiz. Batman'da halk belediyeciliği kazanacak. Seçimden sonra halkımızla birlikte özgürlük kutlamasını yapacağız. Başarı ve özgürlük halkın olacaktır" açıklamasını yaptı.