Eski apartmanın yıkımına başlandı

Son Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yeniden inşa edilecek olan eski apartman kontrollü bir şekilde yıkımına başlandı. Sadri Artunç Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı eski bir apartmanda yıkım kararı alındı. Polis ekipleri tek yönlü olarak trafiği ulaşıma kapatarak önlem aldı. Daha sonrasında iş makineleri binanın yıkımına kontrollü bir şekilde başladı.

Eski apartmanın yıkımına başlandı

KARABÜK - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yeniden inşa edilecek olan eski apartman kontrollü bir şekilde yıkımına başlandı.

Sadri Artunç Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı eski bir apartmanda yıkım kararı alındı. Polis ekipleri tek yönlü olarak trafiği ulaşıma kapatarak önlem aldı. Daha sonrasında iş makineleri binanın yıkımına kontrollü bir şekilde başladı.

Kaynak: İHA