Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması

Son Güncelleme:

Yarışmada birinci olan Ağrılı öğrenciler, Belediye Başkanı Ateş'i ziyaret etti.

Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması'nda birinci olan Ağrı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Ercan Ateş'i ziyaret etti.


Makamında kabul ettiği öğrencileri tebrik eden Ateş, televizyon karşısında yarışmayı sonuna kadar takip ettiğini, çok heyecanlandığını ve kent adına güzel bir final olduğunu belirtti.


Bütün gençlerin arzu ettiği her şeye sahip olabileceklerini vurgulayan Ateş, "Asıl sahip olmamız gereken şey yüreğinizdeki ışık, heyecan ve başarıya doğru koşma arzusudur. Bu saydıklarımın hepsi sizde vardı. Bu farklılığı sergilediniz ve zafer kazandınız" diye konuştu.


Bazen yoklukta başarı olduğunu ifade eden Ateş, bazen azlığın büyük zaferlerin ışığı olduğunu söyledi.


Ateş, şöyle devam etti:


"Yarışmaya katılan diğer illerin öğrencileri milyarlık müzik aletleriyle sahneye çıkıp, yarışarak havalarını attılar. Bizim öğrencilerimiz ise ucuz ve eski müzik aletleriyle sahnede başarılarını sergilediler. Müzikte adımız hiç duyulmuyordu, bu vesileyle duyurdunuz. Tebriklerimi bir kez daha iletiyorum. Sunmuş olduğunuz bu büyük zaferin müjdesini sizlere eşlik eden Tuba hocanızı gururla andık. Sevincinizi zafer duygunuzu sizinle paylaşıyorum." - Ağrı

Kaynak: AA