Futbol: Spor Toto Süper Lig

Son Güncelleme:

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Hafta sonu Beşiktaş maçını kazanarak, ligi 5.sırada tamamlamak istiyonuz."

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, hafta sonu sahalarında yapacakları Beşiktaş maçını kazanarak, ligi 5. sırada tamamlamak istediklerini söyledi.


Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Kadir Has Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla başladı.


Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Prosinecki, son haftalarda iyi sonuçlar aldıklarını belirtti.


Beşiktaş'ın ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan Prosinecki, şöyle devam etti:


"Ligin son haftasında Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. İki takım için de zor ve çekişmeli bir karşılaşma olacak. Büyük bir takıma karşı oynayacağız ama bizim de geride kalan haftalarda neler yaptığımızı herkes gördü. Sezonu beşinci bitirme hedefimiz var. Beşiktaş maçını kazanarak ligi 5. sırada tamamlamak istiyoruz. Bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İyi bir mücadele sonucu sahadan galip ayrılarak, taraftarımıza galibiyet hediye etmeyi düşünüyoruz."


Kayseri temsilcisi, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. - KAYSERİ

Kaynak: AA