Gençlik Koşusu'nun Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Son Güncelleme:

Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü'nce düzenlenen Gençlik Koşusu'nun ödül töreni 19 Mayıs Cuma günü yapıldı.

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan ve saat 13.00 sıralarında başlayan ödül törenine; Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan, okulların beden eğitimi öğretmenleri, derece alan öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılan Gençlik Koşusu'nda dereceye girenlere ödül verileceğini belirterek, "Koşuya katılanlara  teşekkür ediyor ve derece alan tüm sporcularımıza kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu sporcularımızı yetiştiren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu koşulara devam edeceğiz." dedi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Özcan, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

Yarışmada ferdi ve takım halinde 1.olanlara 300 TL, 2.olanlara 200 TL.  ve  3.olanlara 100 TL para ödülü takdim edildi.

Kaynak: Bültenler