Gerçek Hayatta Olan İlişkileri Anlatıyoruz

Son Güncelleme:

'Seni Bana Yazmışlar' dizisinden Anıl Çelik, dizide yaşanan ilişkilere normalde de rastlamanın mümkün olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Her zaman mağdur bir... .

atv ekranlarında yayınlanan 'Seni Bana Yazmışlar' dizisinde 'Cansu' ve 'Emre' karakterlerini canlandıran Duygu Çetinkaya ve Anıl Çelik, geçtiğimiz sezonlarda yer aldıkları drama projelerinden sonra şimdi de komedi dizisiyle karşımıza çıkıyor. Çetinkaya ve Çelik, bu projede tanışmış olmalarına rağmen çok iyi arkadaş olduklarını ve sette çok eğlendiklerini söylüyor. İkili ile diziyi ve ilişkilere bakış açılarını konuştuk.


Rol aldığınız drama projelerinin ardından şimdi komedi projesinde yer alıyorsunuz. Dramada mı oynamak daha keyifli yoksa komedide mi?


ANIL ÇELİK: 'Unutulmaz' dizisi drama projesi olmasına rağmen, benim rolüm komedi gibiydi. Ama ikinci sezonda ben de drama dahil oldum. Ama benim sevdiğim tarz komedi. Dramda da rol almayı seviyorum ama komedi biraz daha ağır basıyor diyebilirim. Komedide role daha çok şey katıyorum.


DUYGU ÇETİNKAYA: Benim tercihim 'Binbir Gece'deki rolümden sonra komedide yer almak oldu. Uzun bir süre ara verdim. O dönemde dinlenmiş oldum. 'Binbir Gece'den sonra biraz kafa dinlemeyi tercih ettim. Bu, oyunculuğumu göstermek için iyi bir fırsat oldu. İnsanları güldürmek çok zor... Aslında dramanın da komedinin de farklı tadı var. Komedi projelerinde insanları 90 dakika boyunca ekrana bağlamak zor bir iş ama dramada bağlamak çok daha kolay.


SAF VE TEMİZ TİPLER


Dizide gündelik hayatta yaşanan ilişkilere göndermeler var mı?


D. Ç. : Dizide yaşanan ilişkilerin hepsine normal yaşantıda da rastlamak mümkün. Her zaman mağdur bir kız ve yakışıklı bir adam vardır. Adam kadını elde etmek için bir çaba harcar. Dizide de, gerçekte de bunlar vardır.


A. Ç. : Dizide sahte ilişkilere de gönderme var. 'Yalçın' ile 'Burcu'nun sevgisi onların kendi çıkarlarına yönelik bir sevgi. 'Zeynep' ile 'Mehmet' saf ve temiz tipler. 'Seni Bana Yazmışlar'da gündelik aşklara dikkat çekiyoruz.


'Cansu' ve 'Emre'nin durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?


D. Ç. : 'Cansu' zarif bir kız... Dik kafalı, kendi isteği doğrultusunda hareket ediyor. 'Emre' ile karşılaştıktan sonra değişmeye başlıyor. 'Emre' komik, sıcak biri. Ben de yavaş yavaş 'Cansu'nun normale dönüşünü vermeye çalışacağım. Aslında 'Cansu'da benden çok bir şey yok. Henüz bütünleşemedik. Belki başına buyrukluğu bana benziyor olabilir.


A. Ç. : 'Emre' son derece umarsız bir adam. Aslında tiyatro okumak istiyor fakat tembellikten hazırlanmıyor. 'Cansu' ile tanıştıktan sonra 'Emre'nin hayatına hareket geliyor. 'Cansu'ya aşık olduktan sonra biraz değişiyor. Bir durumu anlayamayıp onun üzerinden yorum yapması çok komik.


BİRLİKTE EĞLENİYORUZ


Normalde komik misiniz?


A. Ç. : Tanımadığım insanlar benim havalı olduğumu düşünebiliyor. Bazen de soğuk biri gibi algılayabiliyorlar. Tanıdığım insanlara karşı çok sıcağımdır.


D. Ç. : Aslında biz normalde Anıl'a daha çok gülüyoruz.


Daha önce tanışıyor muydunuz?


D. Ç. : İlk defa bu projede bir araya geldik. Çok iyi arkadaş olduk. Birlikte çok eğleniyoruz ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz, gayet iyi anlaşıyoruz. Yıllardır arkadaşmışız gibi bir durum oluştu.


SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr