Golf Sayesinde Dünyayı Gezdim
Ünlüler Ligi'ne Kaya Çilingiroğlu konuk oldu.
TRT Spor ekranına merhaba diyen 'Ünlüler Ligi' hafta içi her gün saat 15.15'de izleyicisi ile buluşuyor.
TRT Spor Ünlüler Ligi'ne konuk olan spor yorumcusu ve işadamı Kaya Çilingiroğlu Fenerbahçe neden çok konuşuluyor sorusuna;
"Fenerbahçe taraftar olarak açık ara en fazla taraftarı olan takım. Fenerbahçe'nin enteresan tarafı olayları çok, olayların içindeki bir başkanı var bundan huzursuz olan bir camia var. Bunu merakla bekleyen kendi taraftarları ve diğer takımların taraftarları var. Fenerbahçe konuşulduğu zaman bizim beş saatlik programın üç buçuk saatini alıyor" cevabını verdi.
Golf sayesinde dünyayı gezdiğini belirten Çilingiroğlu; "Golf stratejik bir oyun, spor olarak bakmıyorum. Beni sosyal açıdan, aile açısından, iş açısından tedavi ettiğini düşünüyorum. Golf size bir terbiye veriyor. Golf oynayan bir insanı çok rahat tanırsınız, iki saat içinde karakteri ortaya çıkar" dedi.