Göstericiler Vatandaşları da Hedef Almış

Son Güncelleme:

Adana'da iki hafta önce gösteri düzenleyen grubun, kendilerini engellemek isteyen vatandaşlara molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdığı anların MOBESE kamerası kayıtları ortaya çıktı

İki hafta önce izinsiz gösteri düzenleyen grubun, kendilerini engellemeye çalışan vatandaşlara molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdığı anlara ait MOBESE kamerasının kaydettiği görüntü ortaya çıktı.


Görüntüde, merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi Çukurova Caddesi'nde vatandaşlar, terör örgütü PKK adına izinsiz gösteri düzenlediği iddia edilen grubu engelemeye çalışıyor.


Kısa süren tartışmanın ardından bir gösterici, elideki molotofkokteylini yakarak, vatandaşlara atıyor. Bu sırada pantolonu tutuşan bir kişiye arkadaşları yardım ediyor.


MOBESE kamerasının kaydettiği görüntüde göstericilerin, vatandaşlara havai fişekle saldırdığı da görülüyor.


Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin, yüzlerini bezle kapatan göstericilerin kimliğini belirlemek için başlattığı çalışma sürüyor. - Adana

Kaynak: AA