Gümüşhane'de Ceviz Toplamak İsterken Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme:

Gümüşhane'nin Dörtkonak köyünde ceviz toplamak için ağaca çıkan bir adam, dengesini kaybederek düşüp demire saplandı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Soruşturma başlatıldı.

Gümüşhane'de ceviz toplamak için çıktığı ağaçta dengesini kaybederek düşen adam demire saplanarak hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Dörtkonak köyünde öğle saatlerinde gerçekleşen olayda köyün Kıran Mahallesinde yaşayan Ekrem Turhan (65), merdivenle çıktığı ceviz ağacında dengesini kaybedip düşerek ağacın altında bulunan bahçe duvarının korkuluk demirine saplandı.


İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 acil sağlık ekipleri talihsiz adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, itfaiye ekipleri yaşlı adamın cansız bedenini saplandığı demirden çıkardı.


3 çocuk babası olduğu öğrenilen Ekrem Turhan'ın cansız bedeni otopsi için Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA