Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi Kongresi Yapıldı

Son Güncelleme:

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Rıfat Çilenk yeniden seçildi.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına Rıfat Çilenk yeniden seçildi.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Kaymakamı Recai Karal, davetliler, kooperatif yönetim kurulu üyeleri ve ortaklar katıldı.


Çilenk, burada yaptığı konuşmada, bin 287 ortaklı kooperatifin 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 118 artışla 7 milyon 535 bin 500 lira kredi verdiğini belirterek, kredi verilen ortak sayısının ise 141'den 209'a yükseldiğini söyledi.


Toplantıda, daha önce kooperatif başkanlığı yapan Kemal Tonyalı, Mustafa Ezber, Nazim Kaanoğlu ve Selahattin Bulgur'a, plaket verildi.


Toplantıda, mevcut başkan Çilenk, oybirliğiyle yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Ziver Perktaş, Mahir Köksal, Vahit Okumuş, Bekir Atalay, denetim kurulu üyeliğine Ali Rıza Şahin, İlyas Yayla, Bölge Birliği Temsilciliğine ise Rıfat Çilenk, Ziver Perktaş ve Mahir Köksal seçildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA