Gürcistan Devlet Bakan Yardımcısı Dondua, TBMM'de
Dondua, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal'ı ziyaret etti.
Gürcistan'ın Avrupa ve Avrupa-Atlantik Kurumlarına Entegrasyon konusunda Devlet Bakan Yardımcısı Davit Dondua ve beraberindeki heyet, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal'ı ziyaret etti.
Köksal, ziyarette yaptığı konuşmada komisyonun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Türkiye ve Gürcistan arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da geliştiğine işaret eden Köksal, işbirliğinin taşınabileceği daha pek çok alan olduğunu, yetkililerin ziyaretlerinin bu alanların tespiti açısından da önem taşıdığını belirtti.
Dondua da Türkiye'nin yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla yoğun günler geçirdiğini ifade ederek, bu günlerde kendilerine zaman ayırdığı için Köksal'a teşekkür etti.
İki ülke arasındaki ilişkilerin en yüksek seviyede olduğunu kaydeden Dondua, Gürcistan'ın bağımsızlığını kazanmasının ardından en önemli ortaklarından birinin Türkiye olduğunu ve bu ortaklığın şu anda da pek çok konuda sürdüğünü söyledi.
Dondua, Köksal'a misafirperverliği nedeniyle de teşekkür etti. - TBMM