Gürsu'nun Merkezine Kentsel Dokunuş
Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce, parke, bordür ve tretuvar işleriyle ilgili yapılan planlama kapsamında çalışmalar sürüyor.
Gürsu Belediyesi, üstyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Şehir merkezinde üstyapı çalışmalarını yoğunlaştıran Gürsu Belediyesi, Zafer Caddesi ve Atatürk Caddesi üzerinde, parke, bordür, tretuvar ve peyzaj çalışmaları yapıyor.
Çağdaş kent Gürsu hedefi doğrultusunda, ilçe genelinde yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa ışık, ''Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda elektrik tellerinin ve çöp konteynerlarının yer altına alınması çalışmalarımız devam ediyor. Yağmursuyu ve kanalizasyon hattı yapımı konusunda çok iyi bir seviyeye gelindi. Kent estetiği için çalışmalarımız devam ediyor. Parke ve bordur çalışmaları, kent mobilyalarıyla ilçe halkının daha rahat etmesi, konforlu ortamlarda zaman geçirmesi için çalışıyoruz" dedi.