Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Son Güncelleme:

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal: "İlk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladığımız galibiyet serimizi ikinci devrede de sürdürmek istiyoruz"

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ilk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladıkları galibiyet serisini ikinci devrede de sürdürmek istediklerini bildirdi.


Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyesi, ikinci yarının ilk haftasında yarın Çankaya Belediyesi ANKA ile Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu'nda karşılaşacak.


Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç için hazırlıklarını tamamladıklarını, ligin ikinci devresine güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.


Deplasmanda oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA maçının zor geçeceğini ifade eden Ünsal, "Devre arasında iyi bir hazırlık kampı geçirdik. İlk devre Ankara Yenimahalle Belediyesi maçından sonra yakaladığımız galibiyet serimizi ikinci devrede de sürdürmek istiyoruz. Süper Lig'de tek hedefimiz şampiyon olmak" dedi. - Antalya

Kaynak: AA