Hukuk Öğrencisinin Acı Ölümü

Son Güncelleme:

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3.Sınıf öğrencisi Muğlalı İzzet Bulut (20), arkadaşları ile yüzmek için gittiği Akyaka Çınar plajında beynindeki damarlardan birisinde kan pıhtılaşması sonucu boğularak yaşamını yitirdi.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Muğlalı İzzet Bulut (20), arkadaşları ile yüzmek için gittiği Akyaka Çınar plajında beynindeki damarlardan birisinde kan pıhtılaşması sonucu boğularak yaşamını yitirdi.


Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde arkadaşları ile Akyaka Çınar Plajına giden İzzet Bulut, arkadaşları ile serinlemek için denize girdi. Yüzme bildiği öğrenilen İzzet Bulut'un,


arkadaşları yüzerek kendisinden uzaklaştı. Yaklaşık iki metre derinlikte yüzen İzzet Bulut, beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle ani kalp krizi sonrası deniz yüzeyinin dibine indi.


Bir süre sonra arkadaşları İzzet Bulut'u aramaya başladı. Denizden çıkan arkadaşları çevrede yaptıkları aramada bulamayınca, plajdaki vatandaşlar denizden çıkmadığını, boğulma olayı yaşansa deniz yüzeyinde çırpınışları görebileceklerini belirttiler. Arkadaşları denizde tekrar yüzerek yaptıkları arama esnasında İzzet Bulut'un deniz dibinde cansız bedeni ile karşılaştılar.


Denizden çıkarılan ceset, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından bugün öğle namazının ardından Orhaniye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA