"Huzur, Geleceğimizin Teminatıdır"

Son Güncelleme:

Batmanlı genç iş adamları, 6-7 Ekim tarihinde Kobané'ye destek adı altında yapılan eylemlerin, ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirtti.

Batman Genç Girişimçiler ve Sanayciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ekmen, 6 -7 Ekim olaylarının istikrar ile büyüyen Batman ekonomisini olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.

Cumhuriyet tarihinden beri Batmanda bölgede hiç bu kadar huzurun olmadığını belirten genç iş adamı Yunus Ekmen, huzur olduğunun yerde ticaretin olacağını, huzurun olmadığı yerde ticaretin ve zenginliğin olamayacağını belirtti.

6-7 Ekim sonrası bölgede güven ortamının %30-40 arası gerilediğini ve bunun da yatırım yapmak isteyenleri ürküttüğünü belirten Ekmen, "Batmanın gelişmesi, büyümesi ve gelecek nesillere yaşanır bir kent bırakılması için huzurumuzun bozulmaması gerek" dedi.

Kaynak: Temsilci