Hz. Muhammed'e hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

Son Güncelleme:

İstanbul'da sokak röportajı sırasında Hz. Muhammed'e hakaret eden ve dün polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, İstanbul emniyetindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Z.K. isimli kişinin İslami değerlere saldırı ve Hazreti Muhammed'e hakaret suçundan gözaltına alındığını belirtmişti.

Hz. Muhammed'e hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

İSTANBUL - İstanbul'da sokak röportajı sırasında Hz. Muhammed'e hakaret eden ve dün polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan bir röportajda İslami değerlere saldıran ve Hazreti Muhammed'e hakaret eden Z.K. isimli kişinin "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındığını açıklamıştı. İstanbul emniyetindeki işlemleri tamamlanan Z.K, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İHA