İl Genel Meclisi Başkanı Arı'ya Ziyaret
CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı, Muratpaşa İlçe İşçi Komisyonu Başkanı Cengiz Kebapçı ve işçi komisyonu üyeleri, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Arı'yı ziyaret ettiler.
CHP İl İşçi Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya, Muratpaşa İlçe İşçi Komisyonu Başkanı Cengiz Kebapçı ve işçi komisyonu üyeleri Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı'yı makamında ziyaret ettiler.
CHP
İl, ilçe
İşçi Komisyonu Başkan ve
komisyon
üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, "Sendikalar işçilerin hak savunma örgütleridir. Sendikasız işçi sınıfı hiçbir hakkını koruyamaz, İşçi sınıfı toplumun üretken ve emekçi sınıfını oluşturmaktadır. Bedenen çalışarak en zor koşullarda üretime, ekonomiye katkı koyan kesimdir. Bunun yanında sorunları mevcuttur. İşçi komisyonu da işçinin bilinçlenmesi ve sorunların çözümünde önderlik yapacak bir yapı olması nedeniyle partilerde çok önemli bir gruptur" diyerek çalışmalarında başarılar diledi.
İşçi Komisyonu Başkanı Yusuf Kaya ise, CHP'nin tabanını oluşturan işçi sınıfının haklarını savunmak ve işçi kesiminin sesi olma yolunda ilerlemek amacıyla bu göreve talip olduklarını söyledi. - ANTALYA