İl Öğrenci Meclisi Üyeleri, Van'daki Depremzedeler Ziyaret Etti
Bursa İl Gençlik Meclisi üyeleri, Van'daki depremzedeleri ziyaret etti.
Bursa İl Gençlik Meclisi üyeleri, Van'daki depremzedeleri ziyaret etti.
Bursa İl Öğrenci Meclisi Başkanı Berkun Can Topaler, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye yaptıkları faaliyetler ve Van'a gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında bilgi verdi.
Topaler, Bursa'daki 550 bin öğrencinin sıkıntılarına çözümler üretmek adına faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, "Bursa'da 17 ilçedeki tüm öğrencilere ulaşıyoruz. Öğrencilerin sorunlarını ilgili birimlere ulaştırıyor ve çözümler üretmeye çalışıyoruz" dedi.
Van programıyla ilgili bilgiler de veren Topaler, "Depremden 76 gün sonra risk sebebiyle okullarına gidemeyen öğrencilerle görüştük. Öğrencilerin sıkıntılarına ortak olmaya çalıştık ve onlara moral verdik" diye konuştu.
Topaler, Büyükşehir Belediyesi tarafından gençler için yapılan desteklerin sevindirici olduğunu ve kendi çalışmalarına ilham verdiğini sözlerine ekledi.
- BURSA