İri Göğüsler İçin Dileniyor

Son Güncelleme:

ABD'de, göğüslerini büyüttürmek için dilenerek para toplayan kadın günün konusu oldu.

Özellikle kadınların tercih ettiği estetik ameliyatlar gün geçtikçe çok sıradan bir hal alıyor. İlk yapılmaya başlandığında tedavi amaçlı uygulanan estetik operasyonlar artık sadece zevk için yapılır oldu.


Hatta iş o kadar ilerledi ki Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın göğüslerini büyüttürmek için dilenerek para topluyor. Yol kenarında üzerinde sadece bikinisiyle bekleyen kadın yoldan geçenlerden yaptırmayı düşündüğü estetik için "bağış bekliyor"


Ohio eyaletine bağlı Akron kentinde, 37 yaşındaki Chrissy Lance, üstünde bikinisi ve elinde taşıdığı 'evsiz değilim, göğüslere ihtiyacım var' yazılı kartonla, göğüslerine silikon takılmasını sağlayacak operasyon için gerekli parayı dilenerek toplamaya çalışıyor.


Akşamları bir barda çalışan genç kadın, gündüzleri de Akron'un en yoğun kavşaklarından birinde köşe başını tutuyor ve 'iri göğüsler' için dileniyor.


Amerikan medyasının 'en seksi dilenci' adını taktığı Chrissy Lance, bu yöntem için sokakta gördüğü dilencilerden esinlendiğini, operasyon için gerekli 5000 doları tamamlayıncaya kadar da dileneceğini söylüyor.

Kaynak: DHA