'İşimize Bakacağız"
Los Angeles Clippers'ta 'ırkçılık' krizi devam ediyor!
Los Angeles Clippers Koçu Doc Rivers, bir basın açıklaması yayınladı ve yaşadıkları zorlu sürece rağmen işlerine odaklanmaya çalıştıklarını söyledi.
Obama da tepkili!
Golden State Warriors ile zorlu bir play-off eşleşmesi oynayan Los Angeles Clippers, bu seriden daha fazla takım sahibi Donald Sterling'in kamuoyuna yansıyan ırkçı söylemlerinin neden olduğu kaosla uğraşıyor. Koç Doc Rivers, bu olayla gölgelenen seri başta olmak üzere, mevcut durumla nasıl baş edeceklerine dair bir açıklama yaptı.
Kasetteki sözlerin Sterling'e ait olduğuna inandığını ve Sterling'in kendisi ile yapmak istediği görüşmeyi kabul etmediğini açıklayan Rivers, taraftarlardan kendilerine destek vermelerini istedi ve mevcut süreci nasıl atlatacakları hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Clippers organizasyonunda görev yapan birçok ismin bu olaylardan dolayı duydukları utancı öğrendim. Aynı duyguları yaşıyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok fazla ihtiyacımız olacak. Bu takımın onların takımı olduğunu biliyoruz. Bu böyle de devam edecek. Takım için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorum. Ne kadar zor olsa da, mevcut şartlara rağmen işimize odaklanmalıyız. Bu süreci böyle atlatabiliriz. Oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını biliyorum."