İtüder Bursa'da Tuğcu Dönemi

Son Güncelleme:

İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (İTÜDER) Bursa Şubesi 8'inci Olağan Genel Kurulu'nda Berat Tunakan, başkanlık görevini Hasan Tuğcu'ya devretti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği (İTÜDER) Bursa Şubesi 8'inci Olağan Genel Kurulu'nda Berat Tunakan, başkanlık görevini Hasan Tuğcu'ya devretti. İTÜDER Bursa Şubesi Başkanı Hasan Tuğcu, Üniversite yönetiminin ve İTÜ mezunlarının bu vizyonla liderlik edeceği çalışmalarla birleştiricilik ve katılımcılık rolünü en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.


İstanbul Teknik Üniversitesi mezunlarını tek çatı altında buluşturan İTÜDER Bursa Şubesi'nin 8'inci Olağan Genel Kurulu Otantik Otel'de yapıldı. Tuncer Dikensak, Gökhan Yıldız ve Ramazan Apak'ın divan heyetini oluşturduğu genel kurulda, iki dönemdir dernek başkanlığını yürüten Berat Tunakan, görevini İnşaat Mühendisi Hasan Tuğcu'ya devretti. Genel Kurul'dan yaptığı konuşmada üyelere teşekkür eden İTÜDER Bursa Şubesi Başkanı Hasan Tuğcu, "Sadece ülkemizin değil, dünyanın en saygın eğitim kurumlarından biri olan İTÜ, yenilikleri takip eden, küresel vizyon çerçevesinde global arenada yer alan diğer üniversitelerle yarışmaktadır. 2023 yılında 250. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan üniversitemiz, her öğrencinin okumak istediği ayrıcalıklı bir kurumdur. Üniversite yönetiminin ve İTÜ mezunlarının bu vizyonla liderlik edeceği çalışmalarla birleştiricilik ve katılımcılık rolünü en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. 200'e yakın üyesi bulunan derneğimizin üye sayısını arttırak, İTÜ'lüler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek öncelikli hedefimiz olacak. Oluşturacağımız yeni stratejilerle kentimiz ve ülkemiz için teknik konularda katkı sağlamak, kamu, özel sektör ve üniversite işbirliklerini geliştirmek için çalışma içinde olacağız" dedi.


Tek listeyle gidilen seçimde, Servet Büyükpoyraz, Fettah Bilaloğlu, Harun Bayrak, Fikri Haşal, Cahit Yardımcı ve Mehmet Sakallıoğlu yeni yönetimde görev alan isimler oldular. İTÜDER Bursa'da Denetleme Kurulu üyeliklerine Tuncer Dikensak, Sabri Dokuzlu ve Recep Akyıldız seçilirken, Erdem Saker, Berat Tunakan ve Gürkan Kanbir de Onur Kurulu üyeliğine getirildi.


(AÇ)


25.04.2012 20: 47: 23


TSI


NNNN - BURSA

Kaynak: İHA